۱۳۸۹ اسفند ۱۷, سه‌شنبه

Yoghurt Sås

Yoghurt Sås

Detta går med många rätter som Aashak, Buraani Katchaalu etc.
Ingredienser

     * Yoghurt
     * Salt
     * Vitlök



     * Gräddfil
     * Qurut
     * Kallt vatten

Instruktioner

I en medelstor skål, ta 1 kopp vanlig yoghurt, 1/8th tsk salt, 1 / 2 msk finhackad vitlök, 3 rågad msk gräddfil, och 3 msk "Qurut" (som finns i afghanska och iranska livsmedelsbutiker ). "Qurut" är en typ av bearbetade yoghurt med ett kort smak, det verkligen bidrar till smaken. Blanda ihop ingredienserna och tillsätt ca 1 / 2 dl kallt vatten (tillräckligt för att ge den konsekvensen i salladsdressing).

av Christi Qazi / 18 maj 2007

هیچ نظری موجود نیست: