Yoghurt Sås
Detta går med många rätter som Aashak, Buraani Katchaalu etc.
Ingredienser
* Yoghurt
* Salt
* Vitlök
* Gräddfil
* Qurut
* Kallt vatten
Instruktioner
I en medelstor skål, ta 1 kopp vanlig yoghurt, 1/8th tsk salt, 1 / 2 msk finhackad vitlök, 3 rågad msk gräddfil, och 3 msk "Qurut" (som finns i afghanska och iranska livsmedelsbutiker ). "Qurut" är en typ av bearbetade yoghurt med ett kort smak, det verkligen bidrar till smaken. Blanda ihop ingredienserna och tillsätt ca 1 / 2 dl kallt vatten (tillräckligt för att ge den konsekvensen i salladsdressing).
av Christi Qazi / 18 maj 2007
Detta går med många rätter som Aashak, Buraani Katchaalu etc.
Ingredienser
* Yoghurt
* Salt
* Vitlök
* Gräddfil
* Qurut
* Kallt vatten
Instruktioner
I en medelstor skål, ta 1 kopp vanlig yoghurt, 1/8th tsk salt, 1 / 2 msk finhackad vitlök, 3 rågad msk gräddfil, och 3 msk "Qurut" (som finns i afghanska och iranska livsmedelsbutiker ). "Qurut" är en typ av bearbetade yoghurt med ett kort smak, det verkligen bidrar till smaken. Blanda ihop ingredienserna och tillsätt ca 1 / 2 dl kallt vatten (tillräckligt för att ge den konsekvensen i salladsdressing).
av Christi Qazi / 18 maj 2007
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر